YogaSalomonszwolle.nl

Beleef yoga

De reden om yoga te beoefenen kan uiteenlopen van ontspanning en bij jezelf komen tot een diep gevoelde spirituele beleving. Deelnemers voelen zich door de yogaoefeningen soepeler en vitaler. De yoga lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Balance body    

De yogalessen bied ik in een kleine groep aan. Daardoor is het persoonlijk contact tussen mij en de cursist gewaarborgd. Dit is in de yogalessen van belang omdat yoga bewustwording inhoudt.


De juiste begeleiding in de yogales is enkel mogelijk als de docent in kan spelen op alle cursisten in de groep. Het persoonlijk contact tussen de yogadocent en de cursist gaat dan niet verloren maar geeft juist rust en stabiliteit.


De cursist heeft letterlijk de ruimte om zich zowel op de yogamat als rondom de yogamat vrij te bewegen. Er is voldoende ruimte aanwezig om niet schouder aan schouder te hoeven liggen. In deze persoonlijke ruimte kun je de rust vinden om de yoga goed te laten landen.

Cursus

De yogacursus gaat op donderdag 19 september weer van start. De cursus loopt van 19 september t/m 19 december en bedraagt 156 euro.
De lestijd is van 19.30 -20.30 uur in KBS de Boxem in Stadshagen.


Instromen

Instromen is mogelijk, er zijn nog enkele plekken vrij.
Instromen per 31 oktober, je volgt dan zeven yogalessen dit bedraagt 91 euro.

Interesse in de yoga cursus?

info@YogaSalomonsZwolle.nlLocatie

De yogalessen worden gegeven in Stadshagen
in KBS de Boxem

Oude Wetering 82a

8044 PA Zwolle

Bij de school is er gratis parkeergelegenheid.