YogaSalomonszwolle.nl

Our classes

De yogalessen bied ik in een kleine groep aan. Daardoor is het persoonlijk contact tussen mij en de cursist gewaarborgd. De juiste begeleiding in de yogales is enkel mogelijk als de docent in kan spelen op alle cursisten in de groep. Het gevoel van ruimte en veiligheid biedt de cursist het vertrouwen vol overgave de yogales te kunnen volgen.

Balance body

Middels yoga en het doen van yoga oefeningen open je de chakra’s in je lichaam. Hierdoor kan de energie weer vrijer stromen. Onder energie valt eigenlijk alles wat leeft, in dit geval de emoties, de levenskracht en de vreugde om te voelen dat je leeft. Steeds weer kun je voelen welk chakra ook geopend wordt, het een proces is van inzichtverwerven. Inzicht in jezelf want daar gaat het over bij het beoefenen van yoga.

Balance mind

Yoga betekent verbinden, lichaam en geest verbinden. Het klinkt een stuk makkelijker dan het gedaan is, in wezen is ieder mens daar een leven lang mee bezig. Soms ervaren we een moment dat alles samenvalt, we noemen dat een eenheidservaring of geluksmoment. Om tot een eenheidservaring te komen moet alles samenvloeien. Je kunt dit niet afdwingen, wel kun je de voorwaarden scheppen waardoor het mogelijk kan worden eenheid van lichaam en geest te ervaren.

Step in a healthy life

Yoga bestaat al zo’n 5000 jaar en de yogi’s hebben door hun leefstijl en denkwijze bewezen dat het werkt. Zelf zul je als je de vruchten wilt plukken van yoga er toch wel langere tijd mee bezig moeten zijn. Omdat je steeds weer door een bewustzijnslaag heen gaat. Stel je een ui voor die je afpelt. Steeds opnieuw weer een laag en zelfs de kern bestaat uit lagen.

Meditation practice

Yoga is bewustwording, wat een proces is, een leven lang gelukkig, je hoeft je dus niet te haasten. Onthaasten is wat je als vanzelf doet en leert als je yoga beoefent. Alles komt op zijn eigen tijd, wij denken vaak dat we de regisseur zijn van ons leven, echter niets is minder waar. Alles dient zich aan in het leven, wat je er dan vervolgens mee doet is afhankelijk van je eigen inzichten.